Saturday, July 21, 2012

Anak Sulung Pak Lang

Posing Bersama Brabus Agong Mizan

Nak rasmikan dulu entri kedua blog administrator Haironi Fadzilah yang merupakan anak Pak Lang(Fadzilah Abd Ghani) yang sulung. Kini menetap di Melaka Bandaraya Melaka Bersejarah. Sudah berumahtangga dan mempunyai 3 cahaya mata.

Dari Kiri - Isteri(Azie), Tasnim, Amsyar, Yasmin

p/s : Sekiranya ada anak², cucu², cicit² Abdul Ghani Family yang ingin menulis entri kat sini boleh lah tinggalkan email diruangan komen untuk di invite oleh blog administrator

4 comments:

Anonymous said...

Ini email m mon
jag2165@yahoo.com

wak ron said...

ok, roni dh invite mak mon

kaseh said...

mcm knl je muka kt atas.hehehe

moondia said...

Mmg terkenal dgn kek2 yg comel...bila nak rasa ni.....