Friday, July 20, 2012

Jemput Masuk Seluruh Keluarga Abdul Ghani Family

Assalamualaikum buat seluruh keluarga Abdul Ghani Family

Tujuan utama blog ini dibuat adalah untuk merapatkan lagi ikatan persaudaraan dan mengenali antara satu sama lain ikatan kekeluargaan yang ada. Sebelum ini akaun Facebook Group Abdul Ghani Family telah pun diwujudkan, blog ini adalah kesinambungan yang ada untuk kita semua keluarga Abdul Ghani Family menulis salasilah dan asal usul anak², cucu² dan cicit² yang ada. Sekiranya ada cerita² lain yang menarik untuk dikongsikan bersama pun takde salah nya untuk ditulis di blog ini.

Buat masa ini, akses ke blog hanya diberikan kepada Blog Administrator iaitu Haironi bin Fadzilah(Anak Pak Lang - Fadzilah bin Abdul Ghani). Blog Administrator akan memberikan akses kepada keluarga Abdul Ghani Family yang membuat permintaan untuk menulis di blog ini.

Sekiranya ada pendapat atau cadangan boleh lah ajukan sebarang komen ataupun tinggalkan cadangan di Facebook Group Abdul Ghani Family. Diharap dengan adanya blog  ini dapatlah anak², cucu² dan cicit² Abdul Ghani Family saling mengenali antara satu sama lain tidak kira dimana jua anda berada. We're Family.

3 comments:

wak ron said...

Salam 1 Ramadhan

umieda said...

Ni email ida....umieda_uk04eva@yahoo.com
Ida sebenarnya xreti nak entry lam blog ni...huhuhuhu....

wak ron said...

ok, nanti roni invite...
mmg dlm planning untuk buat tutorial kat blog ni...nota dah ade